• ЗА НАС •

Футболна Академия ''БОЙКО ВЕЛИЧКОВ''

Създадохме футболната Академия преди 4 години с цел да помогнем на младите футболисти да усъвършенстват уменията си и да бъдат по-подготвени и полезни за своите отбори. През тези години нашите услуги ползваха над 500 деца и юноши. С времето започнахме да предлагаме индивидуална подготовка и за професионални играчи, които искат да подобрят конкретен елемент от играта си, възстановяват се от травми или просто искат да прекарат почивката си възможно най-пълноценно.


Моделът с индивидуалната подготовка на футболистите се практикува в цяла Европа, като Академиите там са напълно независими от клубовете. За момента ние сме единствената организация, която предлага изключително и само индивидуални футболни тренировки. Те се провеждат на базата на стадион “Раковски” в София. Екипът воден от Бойко Величков наброява над 10 души, специализирани в отделни компоненти от тренировъчния процес.


През годините най-често наши клиенти са деца и младежи, които тренират организирано от няколко години, но имат желание да работят допълнително, за да стават по-добри. Някои искат да усъвършенстват техниката си, други физическата форма, а трети психологическата нагласа преди важни мачове. Най-често децата знаят от своите треньори къде са слабостите им и имат ясни цели и очаквания от нашата работа. Други пък се доверяват изцяло на нашата преценка и след проведен тест и анализ заедно поставяме целите на индивидуалната подготовка.


Видим прогрес се забелязва още след първите 5-10 занимания, като в рамките на един полусезон (около 30 тренировки) представянето на футболиста за отбора му се повишава с поне едно ниво. Посещението на индивидуални тренировки по футбол не означава, че децата или техните родители са недоволни от работата на треньора в техния клуб. Това е знак, че семейството държи детето да се развива и да използва всяка минута, за да става по-добър футболист.


17

ТРЕНЬОРИ

150

ВЪЗПИТАНИЦИ

15

ГОДИНИ

НАШИ ТРЕНЬОРИ

Стоян Александров Димов

треньор

Притежава УЕФА “B” лиценз

Бойко Величков

Основател на академията

Притежава най-високия лиценз във футбола – УЕФА “ПРО”

Бойко Величков

Основател на академията

Притежава най-високия лиценз във футбола – УЕФА “ПРО”

Мартин Митев

треньор на вратари

Притежава УЕФА “А” лиценз

НИЕ РАЗВИВАМЕ ПЕРСОНАЛНИТЕ КАЧЕСТВА НА МЛАДИТЕ ФУТБОЛИСТИ!

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Дали целта изисква кодиране умения?

Не, целта съчетава лесен за ползване администраторски панел, който не изисква програмиране или други познания в уеб разработката. Благодарение на визуалния редактор за лесно плъзване и пускане, можете да включите промени или да промените изцяло външния вид на вашия уеб сайт без допълнителна помощ. Преместете блоковете, променете цветовете, добавете персонализирани изображения и текстове. Това е лесно!

Как да тествате Целта безплатно?